Ny samarbetspartner i Florida och Alicante

Florida

Parkland Tennis Center

Wilson Tennis Camp har nu startat ett samarbete med PARKLAND TENNIS CENTER som ligger i en fantastisk miljö i en förort till Ft Lauderdale. Målet är att i framtiden lägger tenniscamp på denna anläggningen. 

Redan nu finns det annars möjlighet för Er att åka hit på klubbläger, gruppresor eller privat och därigenom kunna få et skräddarsytt program som passar in på just dig/Er.

Info om tenniscentret finns på cityofparklandtennis.com

Det går även bra att kontakta Martin Brocki (går bra att skriva på svenska) mail: martin@cityofparklandtennis.com

Tel: 001(954) 864-0250

Tag chansen och åk till värmen och utveckla din tennis!

image1.jpeg

Alicante

Deportista

Deportista är din personliga idrottsresearrangör i soliga Alicante, i gränslandet mellan hav och berg. Vi skräddarsyr resor för grupper, klubbar, företag och enskilda personer som vill få extra stimulans och utmaning i sitt idrottsutövande, oavsett nivå. Efter flera års boende i området har vi skapat ett stort kontaktnät i idrottens värld och känner väl till utbudet i regionen. 

Genom vårt nära samarbete med träningsanläggningar i området har vi tillgång till ett stort antal fina grusbanor samt flera duktiga och professionella tennistränare.

Läs mer om oss på www.deportista.se och tveka inte att höra av dig via e-mail: info@deportista.se eller på telefon 031-360 80 99, så sätter vi ihop en oförglömlig upplevelse just för dina behov och önskemål!

Alicante strand och palmer.jpg
Pontus Bergevi