TIPS - boken Adde Adhd

Adde adhd bok.jpg

”Adde Adhd – Bästis med fienden" är en ny tennisroman för barn- och ungdomar skriven av Eva Edberg. En reality-rysare om Adde Adhd, som hittar superkrafter på tennisbanan. Som tennisspelare på Wilson Tennis Camp får du 15 % rabatt på förlagspriset. Skriv bara rabattkoden ”wicamp” via den här länken www.idusforlag.se/adde_adhd

Om boken

Hallå! Det är jag som är Adde. Jag är inlåst här i skåpet. Egentligen skulle jag ha spelat mitt livs viktigaste tennismatch nu. Kan du snälla släppa ut mig? Okej, jag ska vara ärlig. Jag har bara en vän och det är tennisbollen, alla andra verkar bli mina fiender. Men med hjälp av Adhd-killen inom mig kan jag bli din bästa vän. Absolut. När du öppnar får du se..

Detta är en stormande feelgood-roman för unga. Med humor och allvar söker Adde sin nya identitet med en diagnos. En hink tennisbollar kastas upp, och ned ramlar ett bollhav av äventyr, med poliser, kraschad vänskap och en mystisk vaktmästare i kjol. Genom sporten får Adde vara med om ett spel där det viktigaste av allt är att vinna – sig själv!

I Eva Edbergs släkt finns ett flertal diagnoser, bland annat adhd. Hon är också tennismamman, som befinner sig mitt i sportens utmaningar och passion. Eva Edbergs omtyckta böcker lever kvar långt efter att de är lästa.

Pontus Bergevi