Mat och boende i trivsam miljö - Båstad Sportcenter!

Boende med nära till allt


Vi tycker att det är viktigt att man inspireras av omgivningarna. Vår vistelse på Båstad Sporthotell garanterar dig boende och måltider som får dig att må bra även utanför courten. 

båstad.jpg

KLASSISK TENNISMARK

Bli inte förvånad om du träffar på en och annan tenniskändis på Drivan :)


    Alla deltagare, vuxen som junior, inkvarteras på Båstad Sporthotell (de luxe-deltagare inkvarteras på Hotel Skansen) som ligger direkt i anslutning till Båstad Sportcenter. Sporthotellet ligger ca 400 meter från stranden med närhet till centrum.
    Alla måltider serveras i restaurangen på Båstad Sportcenter. De luxe-deltagare serveras på Restaurang Sand.

Anläggningen som erbjuder en variationsrik vistelse
Vad kan man begära av ett sportcenter beläget i Båstad? Jo, en massa tennisbanor. Är vädrets makter emot oss går vi inomhus och fortsätter på de många inomhusplanerna.
    Anläggningen erbjuder inte bara tennisbanor och minitennisbanor, utan även en hel del andra aktiviteter såsom gymnastiksal, minigolf, bastu och sportshop. 
    Samtliga hotellgäster har dessutom fri tillgång till sportcentrats nybyggda gym (oktober 2014) som är utökat och utrustat med nya maskiner. Välkomna!

Mat och boende i trivsam miljö på RC Arena i Jönköping!


Vårt upptaktsläger samt några av våra vuxenläger kör vi i Jönköping. För andra året kommer vi att var på RC SPORT & BUSINESS HOTEL I JÖNKÖPING. Detta hotell som ligger i direkt anslutning till RC ARENA gör att vi kan genomföra läger med hög kvalitet både på och utanför banan.

Boende, tennis och restaurang/bar – allt tillsammans. Efter tennisen är det bara att gå upp till rummet och duscha för att sedan gå ned till restaurangen och äta.

Vi kommer att hålla till i Jönköping på nybyggda RC Arena. Ni kommer att bo på RC Hotel som ligger i direkt anslutning till RC Arena (Racketcentrum) där både ITF tävlingar och Davis Cup spelades så sent som hösten 2014, Ni har bara några trappor från hotellrummet ner till tennisbanan. Hotellet är det första i sitt slag och kommer klassificeras som fyrstjärnigt med moderna rum med AC, HD-tv, lounger, konferensrum mm.

RcHotel_Grill4_400x310.jpg

RC Grill - mat i mästarklass

I hotellet finns även nybyggda RC Grill som serverar högklassig mat för såväl affärsresenärer som elitidrottare. Alla våra måltider äter vi på RC Grill där det även finns en sportbar. Läs mer på deras hemsida.